lördag 9 januari 2010

Hændelserik dag ;)

Ja då vær æntligen denna dagen avklarad. Och vilken dag det blev! Kom oss ivæg och fick hjælpt Mortens syster med att hæmta bord och stolar till dopet imorgon.


Nær vi åkte mot Oslo fick vi se hæst å slæde. Det såg så otroligt mysigt ut i det vackra vintervædret. Fick lust att bara hoppa ut ur bilen och sætta mig i slæden. Vet att Morten har hålt på en del med hæst och slæda. Får se om man kan få følja med ut någon gång. Ta med sig varm choklad och massa bullar. Det ær mysfaktor +10 det ;)Sen bar det av till bygdøy allè i Oslo før att hjælpa till med Maja & Fredriks flytt. Lyste upp hela bygdøy med varningsblinkers på både bil och tak. Men nær bilarna var fulla efter si så dær 2-3 timmar så ville visst inte bilen starta igen! Som tur var så ordna det sig efter mycket tålamod och hjælp av startkablar. Nær det væl børjar krongla brukar det oftast fortsætta. Sængen vægra komma upp før trappan på 2 etage. Så vi fick helt enkelt HISSA upp den genom fønstret. Den kom igenom med marginal på 0,5cm!!! Gissa om Maja var glad att inte behøva køpa helt nya sængar. Helt otrolig! Nått att berætta før grannarna ;) Ja iaf før dem som inte såg del hela då då hahaha, och det var inte nog med det. Idioterna som bott dær innan hade stængt av all værme så t.o.m vattnet i toaletten fryst. Inte så konstingt nr det ær 30 MINUSgrader! Mænniskor!

Men Fredrik och Morten hæmta ved, och vi fick igång spisen. MEN spjællet i den øppna spisen var inte øppen, så røken bara bollma in och satte igång brandalarmet. Deras son Melvin vakna stackarn och va alla fick panik då detta inte var något vænligt ljud før øronen.

Grannarna måste trott att vi var en aning galna. Først sængen, sen øppna dørrar med massa røk kommer ut och brandalarmet som satt igång. Fick ringa larmsentralen och sæga att det var falsalarm.
Hahaha hej hej, ville bara sæga att vi ær de nya grannarna. Stilig entre ;P Ja det var en kul syn. Men nu ær allt fixat iaf. Hoppas det blir varmt før dem inatt.

Fick oss mat hos Mortens syster på væg hem så nu har vi kurat ihop oss i soffan och ser på film.

Imorgon blir det dop før Anniken. Ska bli kul.

Hej svejs så længe. Elda lungt i ute stugorna ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar