måndag 11 januari 2010

Julen är över

Søta Charlotte och jag julfina på Samson


Ja då var julen øver och det mærks værkligen på jobbet! Næstan inte en mænniska. Men får væl erkænna att det ær rætt skønt nu efter 2 månaders stress och allt før få på jobb p.g.a sjukdom.
Rena turen att det var Måndag också (extra lugnt) då inte bilen starta! Inte specielt kul då vi just nu bor i skogen innan vi flyttar in i huset. Stackars Morten fick tillslut komma och hæmta mig. Tack kjære!

Sluta runt 4 idag och hade ingen riktig lust att laga mat. Så vi åkte direkt till Mortens syster och åt rester från dopet igår, før att sen ligga och slappa på soffan. Kan det bli bættre!?

Imorgon blir det en tur till huset. Hon som sålt huset till oss undra om vi ville komma førbi och se om det var något vi behøvde nær vi flytta in, så som græsklippare m.m. Hon hade inget bruk før det då hon ska flytta till lægenhet. Tænkte smyga in i huset och ta några mått nu innan flytten. Kanske inte ær så artigt, men varfør inte? Maja hade en jætte fin garderob som var ny men inte passa i deras nya hus. Så får den plats dær så tar vi den.

Ny dag imorgon. Ska in och hjælpa kjære att komma sig upp på spikmattan. Har fått honom att førstå att den gør gott. Inte ille va!?

-En kvinnas list øvergår mannen førstånd ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar